Vragen? Neem contact op +31(0)10-450 83 75 info@r-abeveiliging.nl

R&A evenementenbeveiliging: op en top veilige evenementen

Een kwalitatief hoogstaande evenementenbeveiliging is essentieel wanneer je een festival organiseert of een andere grootse happening gepland hebt staan. Wanneer een omvangrijke mensenmassa zich op hetzelfde moment op een festivalterrein of locatie bevindt wil je geen enkel risico lopen. Daarbij zijn de veiligheidsvereisten in de loop der jaren steeds strenger geworden en moet de beveiliging verder worden aangescherpt. Bij R&A Beveiliging ben je hiervoor helemaal aan het juiste adres. Onze beroepsmatige beveiligers zorgen ervoor dat je je zorgeloos op de organisatie kunt richten en iedereen een onvergetelijk mooie tijd beleeft.

Veiligheid en vergunningen

Wanneer je al enige ervaring hebt met het organiseren van evenementen, dan weet je dat het verkrijgen van een vergunning nauw samenhangt met de evenementenbeveiliging. Zelfs als het kleinste detail niet conform de wet- en regelgeving is beveiligd, zal je evenement geen doorgang vinden. R&A Beveiliging is hier nu juist in gespecialiseerd. Bij ons wordt geen enkel detail overgeslagen, of het nu de line-up betreft of de veiligheid van de bezoekers. Daarbij houden we voorafgaand, tijdens en ook na het evenement nauw contact met alle ordediensten. We overleggen bijvoorbeeld met de politie tot welke bijzondere handelingen wij tijdens het evenement bevoegd zijn.

Alleen zichtbaar indien nodig

De beroepsmatige beveiligers van R&A Beveiliging weten als geen ander hoe ze zich tijdens het evenement moeten profileren. Ze vallen niet op en houden zich discreet op gepaste afstand. Alleen wanneer zich er een calamiteit dreigt voor te doen zullen ze zichtbaar handelen. Ook dit gebeurt op een discrete en bovenal doortastende manier zodat de orde doorgaans vrij snel hersteld wordt. Onze beveiligers zijn speciaal getraind en opgeleid voor evenementenbeveiliging. Hun grootste focuspunt is de veiligheid van jouw bezoekers.

R&A Beveiliging voor ieder evenement

Of je nu een festival organiseert, een concert of een ander evenement, met R&A Beveiliging hoef je je geen zorgen meer te maken over de veiligheid. Die is gegarandeerd gewaarborgd. Ook maakt het niet uit of je evenement indoor of in de buitenlucht plaatsvindt. We bieden evenementenbeveiliging op maat, 7 dagen per week, dag en nacht. Vooraf bespreken we met de organisatie ieder gewenst beveiligingsniveau. Hierbij mag je op een gedegen advies rekenen. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we bogen op tal van tevreden opdrachtgevers. Ook geïnteresseerd in de professionele service van R&A Beveiliging? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dit kan via het contactformulier op onze site of door te bellen met: 010 – 450 8375.

Respect and Awareness is de juiste basis voor elke beveiliger

Heeft u nog vragen? neem gerust contact op

R & A Beveiliging

Maashaven Zuidzijde 2
3081 AE Rotterdam
Nederland

+31(0)10 450 8375
info@r-abeveiliging.nl
www.r-abeveiliging.nl

Is een hondenbrigade wel noodzakelijk?

Voor het verbeteren van de beveiliging op evenementen en terreinen is het inzetten van een hondenbrigade een ideale keuze. Het voordeel van een hondengeleider in combinatie met diensthond is dat deze veel sneller een eventueel verdacht persoon of verdachte situatie kan opsporen.

Wilt u meer informatie, een vrijblijvende offerte of wilt u ons direct inschakelen? Stuur een e-mail naar info@r-abeveiliging.nl of neem contact op via de website.

Blijf op de hoogte

Volg jij ons al? Hier vind je alle laatste nieuwtjes en ontwikkelingen