Vragen? Neem contact op +31(0)10-450 83 75 info@r-abeveiliging.nl

Professionele Hondenbrigade in Rotterdam

Op zoek naar een professionele hondenbrigade in Rotterdam? Dan vind je deze bij R&A Beveiliging. Een ervaringsrijk beveiligingsbedrijf dat staat voor Respect & Awareness. Bij ons zijn ‘s lands beste hondengeleiders, verkeersregelaars en beroepsmatige beveiligers werkzaam. Het Ministerie van Veiligheid en Justitie heeft ons officieel erkend voor de uitvoer16.10 van beveiligingswerkzaamheden. Professionaliteit en klanttevredenheid voeren bij ons de boventoon. Daarin zijn we bovendien zeer flexibel. Of je nu overdag of ’s nachts, in het weekend of door de week een hondenbrigade nodig hebt: R&A Beveiliging staat paraat.

Preventieve beveiliging

Stel je organiseert een evenement. Dan is het inzetten van onze hondenbrigade een uitstekende manier om deze gebeurtenis preventief te beveiligen. Je kunt je hierdoor onbezorgd op het evenement zelf richten, terwijl R&A Beveiliging de veiligheid waarborgt. Voor tal van onze tevreden klanten is dit een geruststellende gedachte. Dit doen we niet alleen voor evenementen, maar ook voor de preventieve beveiliging van bedrijfsterreinen en locaties waar zich waardevolle eigendommen bevinden, zoals musea. Ook voor de beveiliging geldt: voorkomen is beter dan genezen.

Hondenbrigade inzetbaar in heel Nederland

Hoewel onze hondenbrigade Rotterdam als uitvalsbasis heeft, kun je ons inzetten in heel Nederland. Van de Waddeneilanden tot het zuidelijkste puntje van Limburg: R&A Beveiliging zorgt ervoor dat je terrein, evenement en eigendommen altijd veilig zijn. Dit doen we 24/7, met andere woorden, 7 dagen per week, dag en nacht, altijd en overal kun je door ons je beveiliging laten verzorgen. Onze honden zijn hierbij professioneel getraind en weten precies hoe te handelen in welke situatie dan ook. Samen met onze hondengeleiders vormen ze een twee-eenheid. Ze zijn tot in detail op elkaar ingespeeld waarbij de honden exact uitvoeren wat de hondengeleider hun instrueert.

Optimaal veiligheidsgevoel

Wanneer je de hondenbrigade van R&A Beveiliging inhuurt, dan ben je verzekerd van een zorgeloze nachtrust of beveiliging van je evenement. Onze beveiligers zijn volledig getraind en gecertificeerd en weten door jarenlange ervaring precies hoe ze het optimale veiligheidsgevoel kunnen waarborgen. R&A Beveiliging mag dan ook met recht een ware specialist in veiligheid genoemd worden. Hierbij streven we altijd naar kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Door de expertise van onze hondenbrigade weten we iedere situatie feilloos te overzien. De hondenbrigade van R&A Beveiliging heeft dan ook uitgebreide kennis van de branche waarin je actief bent. Zodoende kunnen we ook advies op maat bieden. Geïnteresseerd in wat R&A Beveiliging voor jou kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via het contactformulier op onze site of door te bellen naar: 010 – 450 8375.

Respect and Awareness is de juiste basis voor elke beveiliger

Heeft u nog vragen? neem gerust contact op

R & A Beveiliging

Maashaven Zuidzijde 2
3081 AE Rotterdam
Nederland

+31(0)10 450 8375
info@r-abeveiliging.nl
www.r-abeveiliging.nl

Is een hondenbrigade wel noodzakelijk?

Voor het verbeteren van de beveiliging op evenementen en terreinen is het inzetten van een hondenbrigade een ideale keuze. Het voordeel van een hondengeleider in combinatie met diensthond is dat deze veel sneller een eventueel verdacht persoon of verdachte situatie kan opsporen.

Wilt u meer informatie, een vrijblijvende offerte of wilt u ons direct inschakelen? Stuur een e-mail naar info@r-abeveiliging.nl of neem contact op via de website.

Blijf op de hoogte

Volg jij ons al? Hier vind je alle laatste nieuwtjes en ontwikkelingen