Vragen? Neem contact op +31(0)10-450 83 75 info@r-abeveiliging.nl

Hondengeleider

Bent u op zoek naar een hondenbrigade voor uw beveiliging? Schakel R&A Beveiliging in. Wij zijn een beveiligingsbedrijf met beroepsmatige beveiligers, verkeersregelaars en een hondenbrigade. Wij werken in heel Nederland en hebben de afgelopen jaren meerdere (vaste) klanten naar volle tevredenheid geholpen. Wij werken ook in het weekend, ‘s avonds en ‘s nachts. Uw terrein, eigendommen of evenement is altijd veilig. Heeft u een klus voor ons of wilt u onze hondenbrigade inschakelen? Laat het ons weten!

Wij werken alleen met professionele beveiligers en een goed getrainde en gecertificeerde hondenbrigade. Bij ons kunt erop rekenen dat u vakmensen inschakelt. Zo kunt u met een gerust hart slapen. Kiest u voor een preventieve beveiliging met een hondenbrigade of wilt u een hondenbrigade inschakelen voor uw evenement? Wij zijn door het Ministerie van Veiligheid en Justitie officieel erkend voor het uitvoeren van beveiligingswerkzaamheden. Heeft u nog vragen? Wij horen het graag.

Respect and Awareness is de juiste basis voor elke beveiliger

Heeft u nog vragen? neem gerust contact op

R & A Beveiliging

Maashaven Zuidzijde 2
3081 AE Rotterdam
Nederland

+31(0)10 450 8375
info@r-abeveiliging.nl
www.r-abeveiliging.nl

Is een hondenbrigade wel noodzakelijk?

Voor het verbeteren van de beveiliging op evenementen en terreinen is het inzetten van een hondenbrigade een ideale keuze. Het voordeel van een hondengeleider in combinatie met diensthond is dat deze veel sneller een eventueel verdacht persoon of verdachte situatie kan opsporen.

Wilt u meer informatie, een vrijblijvende offerte of wilt u ons direct inschakelen? Stuur een e-mail naar info@r-abeveiliging.nl of neem contact op via de website.

Blijf op de hoogte

Volg jij ons al? Hier vind je alle laatste nieuwtjes en ontwikkelingen