Vragen? Neem contact op +31(0)10-450 83 75 info@r-abeveiliging.nl

Integere horecabeveiliging voor een geslaagd avondje uit

Als café- of clubeigenaar weet je als geen ander hoe belangrijk horecabeveiliging is voor je uitgaansgelegenheid. Het is van grote waarde om je gasten het gevoel te geven dat ze in jouw etablissement veilig zijn. Alleen zo kun je ze een onbezorgd en geslaagd avondje uit bieden. Wanneer je door R&A Beveiliging je horecagelegenheid laat beveiligen, ben je hiervan verzekerd. Bij ons werken ’s lands beste horecabeveiligers die veelzijdig gediplomeerd en getraind zijn. Hierdoor wordt het veiligheidsgevoel vergroot en voorkom je dat er vervelende incidenten plaatsvinden in jouw uitgaansgelegenheid.

Horecabeveiliging op maat

Onze beroepsmatige beveiligers voor de horeca tonen zich een vriendelijk gastheer en beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden. R&A staat voor Respect & Awareness en respect is dan ook precies hetgeen onze horecabeveiligers uitstralen. Daarbij voeren veiligheid, integriteit en loyaliteit te allen tijde de boventoon. Ook zorgen we ervoor dat de horecabeveiliger qua uitstraling en klik precies bij jouw uitgaansgelegenheid en gasten past. We zijn daarin echte matchmakers. Door deze unieke aanpak hebben we al tal van klanten zeer tevreden mogen stellen. We gaan net dat ene stapje verder om de ideale match tussen mensen te bewerkstelligen.

Kwaliteit met een hoofdletter K

R&A Beveiliging staat voor Kwaliteit. Dit betekent dat we ons focussen op de inhoud van onze horecabeveiligers en niet zozeer op de uitstraling in de vorm van gespierde krachtpatsers. Wanneer zich onverhoopt een lastige situatie voordoet in jouw horecagelegenheid, zijn vooral inzicht en tact belangrijk. Onze gecertificeerde beveiligers voelen iedere situatie feilloos aan. Door vervolgens hun communicatie vaardigheden op de juiste manier in te zetten weten ze escalaties vakkundig te voorkomen. Vaak hebben je gasten niet eens door dat zicht er een veiligheidsbedreigende situatie voordoet. Horecabeveiliging is een vak apart en dat verstaan wij als de beste.

Korte lijnen met klanten

We kunnen onze servicegraad alleen zo hoog houden door de korte lijnen die we met onze klanten hanteren. We luisteren altijd aandachtig naar iedere vraag, opmerking of verzoek die je hebt. Op basis daarvan stellen we een uitgebreid maatwerkplan samen voor je horecabeveiliging. Ook geven we je een veelzijdig advies betreffende de algehele beveiliging van je uitgaansgelegenheid. Dit is geheel vrijblijvend. We delen graag de kennis en kunde die we op het gebied van jouw specifieke branche in huis hebben. Zo weten we je het optimale gevoel van veiligheid te geven. Bel ons gerust op 010 – 450 8375 om te informeren naar de mogelijkheden, of stuur ons je vraag via het contactformulier op onze site.

Respect and Awareness is de juiste basis voor elke beveiliger

Heeft u nog vragen? neem gerust contact op

R & A Beveiliging

Maashaven zuidzijde 2
3081 AE Rotterdam
Nederland

+31(0)10 450 8375
info@r-abeveiliging.nl
www.r-abeveiliging.nl

Blijf op de hoogte

Volg jij ons al? Hier vind je alle laatste nieuwtjes en ontwikkelingen