Vragen? Neem contact op +31(0)10-450 83 75 info@r-abeveiliging.nl

Trainingen & Opleidingen voor de beveiliging

R&A Beveiliging biedt een “totaal” training aan voor de beveiliger die meer wil. Dit houd in dat wij de wettelijke opleiding voor de beveiliger aanbieden maar daar houd het niet op. Iedereen die bij ons een training volgt zal aanvullend hierop een Social Awareness training krijgen waarin de Sociale en mentale weerbaarheid aan bod komt maar ook het gastheerschap.

Tevens bieden wij de cursisten de mogelijkheid om up to date te blijven van de operationele ontwikkelingen. Iedereen die bij ons de training heeft gevolgd kan bij ons de training Fysieke beveiligings training volgen. Een unieke training die speciaal ontwikkeld is voor iedereen die werkzaam is binnen de beveiliging & hospitality. Daarnaast houden wij je ook op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de branche.

Voorafgaand aan de training hebben wij met iedereen een intake gesprek waarin we kennis maken met de cursist en inzicht in de persoon en zijn of haar wensen en capaciteiten krijgen en zodoende de juiste ondersteuning.

Wil je weten hoe wij dit doen? Neem dan contact met ons op.

Respect and Awareness is de juiste basis voor elke beveiliger

Wij biedende volgende trainingen en opleidingen aan

Security training

Security trainingen hebben als doel het Sociaal Bewustzijn te vergroten. Dit sociaal bewustzijn zal zowel op professioneel vlak als op persoonlijk niveau bijdragen aan een mentaal en fysiek beter zelfbeeld. Deelname aan de training verschaft een beter beeld van de omgeving en de personen om je heen. De trainingen kenmerken zich door het praktische karakter en de opgedane informatie is na de training direct toepasbaar. Het resultaat is een professionelere zelfbewustere werknemer of individu.

  • Doelgroep : Gediplomeerde portiers en beveiligers in de hospitality branche
  • Doel : Het vergroten van kennis en inzicht ter bevordering van het sociale bewustzijn en de veiligheid.
  • Thema’s theorie : Hospitality , Communicatie , Awareness, Drugs, Wetgeving, Trends
  • Thema’s fysiek : Houding, opstelling, Anatomie, Situaties & Handelen

Beveiliger 2 plus

Voor iedereen die wil werken in de beveiliging, geldt de verplichting om het MBO-2 diploma Beveiliger te behalen. Met dit diploma op zak is het mogelijk om bijvoorbeeld te gaan werken als objectbeveiliger, winkelsurveillant, mobiel surveillant, luchthavenbeveiliger, alarmcentrale medewerker, security host of een van de vele andere functies die tegenwoordig door beveiligers worden uitgevoerd. Het diploma geeft ook toegang tot de vervolgopleiding Certificaat Beveiliging C of tot de MBO-3 opleiding Coördinator Beveiliging. Aangevuld op de beveiliger 2 opleiding volgt u bij ons de Beveiliger 2 plus opleiding wat een plus brengt op deze opleiding omdat u hierbij ook getraind wordt in de directe toepasbaarheid en hospitality.

Eso plus

Event Security Officer (ESO) staat voor evenementenbeveiliger. Een professionele vorm van beveiliging, die wordt ingezet bij popconcerten en andere muziekfestivals, voetbalwedstrijden, sportevenementen en niet te vergeten bij congressen, beurzen en/of bedrijfsfeesten.

Heeft u nog vragen? neem gerust contact op

R&A Beveiliging

Doklaan 22 (1e verdieping rechts)

3081 AD Rotterdam

Nederland

+31(0)10 450 8375
info@r-abeveiliging.nl
www.r-abeveiliging.nl

Blijf op de hoogte

Volg jij ons al? Hier vind je alle laatste nieuwtjes en ontwikkelingen